Este

Julkaisija helmikuu 8th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Sousa & Palsbo pysyvät Hollannissa

Kaudella 2017 tusinan verran voittoja kotimaan esteradoilta ottanut Manuel Vasconcelos Sousa ja Amanda Palsbo eivät palaakaan hallikaudelle Suomeen. Marraskuun lopussa Hollantiin “parin viikon” retkelle hevosineen lähtenyt pariskunta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses