Artikkelit

Julkaisija helmikuu 7th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Andersinin aidat ovat alumiinia

Näinä päivinä moni tallinpitäjä tuskailee hevosten ulkoilutarhojen sähkölankojen kanssa. Esteratsastaja Peik Andersinin tallilla Kauniaisissa sähköt kulkevat ja aidat pysyvät suorassa tuli lunta miten paljon tahansa, oli pakkanen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses