Artikkelit

Julkaisija tammikuu 15th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Salaperäinen Satu – Porvoosta, tietty…

Olen kirjoittanut Satu Immosen omistamista hevosista koko 2010 -luvun. Ensin Nemesiksestä (Nekton – Cassini I), sitten Doppsko Chulasta (Cero – Paramount). Koskaan emme ole tavanneet. Tietääksemme. Nyt tapaamme…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist