Este

Julkaisija joulukuu 18th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Orannan toive 2018: terveyttä

Talli Wistin pikkujouluissa sunnuntaina 17.12. oli esittelyssä ja yleisössä monenkirjavaa väkeä. Tallin henkilökunnan ja asiakkaiden ohella paikalla oli muun muassa esteratsastaja Joonas Oranta. Kemiönsaarella hevosiaan pitävän Orannan kausi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland