Artikkelit

Julkaisija joulukuu 5th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Miksi Liina Hukkinen lopetti?

Vuonna 2002 Hukkisten perheessä oli neljä ratsastajaa. Äiti Sanna Tarpila keskittyi maastoiluun ja kolme tytärtä Inari, 12, Liina, 10, ja Vilja, 8, kilpaili seuratasolla kouluratsastuksessa. Sittemmin perhe hankki oman…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage