Artikkelit

Julkaisija joulukuu 2nd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Heartbreaker ja Breitling W indeksien kärki

Jo toisen kerran peräkkäin on Saksan ori-indekseissä neljä voittajaa. Kaksi koulu- ja kaksi estepuolen oria. Syy: indeksit on laadittu erikseen nuorten hevosten kilpailuluokat ja avoimet luokat huomioiden. Avoimissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses