Koulu

Julkaisija joulukuu 1st, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Anky tyytyväinen FEI:n uudistuksista

Jouluna 2014 kouluratsastuksen kolminkertainen olympiavoittaja Anky van Grunsven sanoi Horsemail.fi:ssa, että lajin nykyinen arvostelusysteemi on hyvä, jos tuomaristo vain toimii sille annettujen sääntöjen mukaan. Niin, että onnistumisissa mennään todella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage