Este

Julkaisija marraskuu 29th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Elinea avasi voittotilin tuplauksella

Samaan aikaan SRL:n kiihkeän syyskokouksen kanssa hypättiin Ypäjällä kansallinen 130 -tason esteratsastuskilpailu. Sekä lauantaina että sunnuntaina pääluokat voitti tuplanollaa tehnyt Elinea VDL (Marlon – Nimmerdor). Janna Jensenin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist