Koulu

Julkaisija marraskuu 24th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

London Baronin 3/4 sisar saapui

Jo viikon veran on nelivuotias tamma L’Escala (Lemony’s Nicket – Baroncelli) tutkaillut maailmaa Suomessa. L’Escala huudettiin Verdenin huutokaupasta Sari Palmbergin eli WHD Gård -tallin perustajan nimiin 11.11. Pääasiallinen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist