Artikkelit

Julkaisija marraskuu 24th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Insinööri ja satulansovitus

Atte Martikainen, kouluratsastaja Janni Martikaisen isä, tuntuu olevan kovin usein siellä, missä allekirjoittanut. Tällä kertaa hän pölähti lumituiskun keskelle Woikoski Feelingin maneesiin tarkastamaan, onko viisivuotiaan FWB-ruuna Sir…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka