Koulu

Julkaisija marraskuu 23rd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

FEI:n koulu-uudistus jäi puolitiehen

FEI:n vuosikokous Montevideossa ei hyväksynyt ehdotettua HiLo-uudistusta kouluratsastukseen. Sen sijaan GP-ohjelmista poistuu jo kaudella 2018 kolme arvostelukohtaa niin kutsutuista kolleektiivisista arvostelukohdista tai ala-pisteistä. Jäljelle jää vain ratsastajan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses