Este

Julkaisija marraskuu 10th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontiolle 150 -nollarata Lorenzolla

Anna-Julia Kontio on tänään perjantaina hypännyt yhdeksänvuotiaalla Lorenzolla (Landos – Limbus) hevosen elämän ensimmäisen 150-radan Belgiassa Opglabeekissa. Kyseessä oli myös Kontiolle ensimmäinen yritys kansainvälisellä 150-tasolla sitten kevään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • tilaa horsemail.fi

 • HippoSport

 • Team Sini Finland