Koulu

Julkaisija marraskuu 10th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Hot Casanova palasi pitkältä tauolta

Saksaan keväällä kokonaan muuttanut Mikaela Soratie pääsee pikkuhiljaa sisään myös paikalliseen kilpailutunnelmaan. Omalla Dacorillaan (Dancier – Cordoba) Soratie on tehnyt syksyllä muutaman kansallisen startin. Vasta Katja Kuistilan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist