Artikkelit

Julkaisija marraskuu 3rd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Myllymäen matkassa maailmalla

Lähdin Tammisaareen katsomaan ori Zappan (Zonik – Akinos) ensimmäistä Suomeen syntynyttä jälkeläistä. Seaside -tallilla asuva varsa ei ollut kovin esiintymishaluinen. Reissu ei silti ollut turha. Sain kyydin hevosmieheltä nimeltä Esa Myllymäki. Nuorena pahasta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • sosath

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Wist