Koulu

Julkaisija marraskuu 3rd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Kyrklund ratsastaa itse Tiphanya

Hyviä uutisia Englannista. Lyonissa, Ranskassa. Nimittäin Kyra Kyrklund ratsastaa edelleen itse kasvattamaansa tamma Tiphanya (Tip Top – May Sherif). Kyrklund ja Lyonissa Suomea MC-tasolla edustava esteratsastaja Juulia Jyläs…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist