Koulu

Julkaisija marraskuu 1st, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Poirot palasi Kotikulmalle – myyntiin

Juniorikouluratsastaja Ida-Lotte Peltoniemen käytössä kaksi kautta ollut FWB-ruuna Poirot (Playboy – Mezon) on palannut kotitallillensa Talmaan. Poirot’n omistajalla Karita Kotikulmalla on kuitenkin tallillaan käynnissä aikaavievä laajennusprojekti. Siksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist