Este

Julkaisija lokakuu 28th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Hanna Tardiveau palaa satulaan 2.11.

Kaksi viikkoa sitten kotitallillaan Ratsastuskeskus Ainossa pienet murtumat selkärankaan saanut Hanna Tardiveau on ratsastuskunnossa parin päivän sisällä. Jos kaikki sujuu ratsastaessa hyvin, Tardiveau osallistuu Ainon GP-sarjan finaaleihin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist