Este

Julkaisija lokakuu 25th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

TRS ajaa Forstenia hallituksen pj:ksi

No niin. Kyllä tästä kunnon aika-ajot saadaan aikaiseksi. Jukka-Pekka Leskisen astuttua eilen esiin mahdollisena SRL:n hallituksen tulevana puheenjohtajana ovat Mikael Forsténia tehtävään ehdolle pyytäneet saaneet myös häneltä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist