Este

Julkaisija lokakuu 22nd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Quasilento iskussa kohti ELMIA:aa

Tero Latvalan kasvattama FWB -tamma Quasilento (Quasto – Carthago) kilpaili kuluneen viikonlopun Tanskassa kansainvälisessä seurassa. Fredrik Jönssonin Ruotsin lipun alla kilpailuttama Quasilento hyppäsi kolme 135-luokkaa ottaen kaksi sijoitusta: 6./60.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist