Artikkelit

Julkaisija lokakuu 19th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Fredricson: “Vapautta ja vastuuta”

Ruotsin esteratsastuksen kirkkaimmaksi tähdeksi viimeisen vuoden aikana vakiintunut Peder Fredricson, 45, uskoo, että huippuratsastajan on saatava nuorena vain pitää hauskaa hevosten kanssa. Kun ikää tulee ja hevosia on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist