Koulu

Julkaisija lokakuu 12th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruoste ja Marshall Lightfoot 73,14%

Saksassa asuva kouluratsastaja Henri Ruoste on kilpailut ensimmäisen lyhyen GP-ohjelman hevosellaan Marshall Lightfoot (Michellino – Aktuell) ja voittanut tuloksella 73,14 prosenttia. Kyseessä oli kansallinen kilpailu Ankumissa. Kilpailuun osallistui…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist