Artikkelit

Julkaisija lokakuu 12th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Keskustelua piaffista, 12: Langehanenberg

Yrityksemme ymmärtää piaffikoulutuksen logiikkaa jatkuu tänään saksalaisen olympiahopeamitalisti Helen Langehanenbergin, 35, ajatuksilla. Langehanenberg on kilpaillut kansainvälisesti GP:ta hevosilla Responsible, Damon Hill, Suppenkasper ja Damsey. Damseyn kanssa hän on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist