Artikkelit

Julkaisija lokakuu 11th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Kristalta puuttuu vain hevonen

Ollaan paikassa, missä ympärillä on pelkkää hiekkaista harjua ja mäntymetsää. TURENKI. 22 vuotta sitten tämä nainen, Krista Taipale-Kovalainen, ratsasti junioreiden EM-kilpailuissa Helsingin Laakson kentällä. Kenttähevosella, jonka oli itse…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist