Este

Julkaisija lokakuu 7th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Kröger ja Backlund TOP Tallinnassa

Suomalaisten esteratsastajien viikonloppu Tallinnassa Itä-Euroopan liigan MC-osakilpailussa on sujunut jotensakin yllätyksellisissä merkeissä. Paras ratsukkomme niin eilen perjantaina 140-luokassa kuin tänään lauantaina 145 -luokassa oli Sanna Kröger Stormreaver…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist