Artikkelit

Julkaisija syyskuu 25th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Wilton: “Paras pi-pa -hevonen voittakoon”

Suomessa vuoden verran valmentamassa käynyt britti Spencer Wilton voitti eilen sunnuntaina Darmstadissa (GER) neljän tähden GP specialin tuloksella 76,47 prosenttia. FEI:n maailmanrankingissa hän on vuodessa siirtynyt juuri-ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist