Artikkelit

Julkaisija syyskuu 13th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Laki ei estä SRL:n kuluista kertomista

SRL:n budjetin sisällöstä on vuosien mittaan käyty erinäisiä keskusteluja. Lähinnä siitä, ettei sen momentteja avata jäsenistölle riittävän paljon. Asiassa on edistytty viimeisten kahden vuoden aikana jonkin verran.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • sti-aromaa

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Wist