Artikkelit

Julkaisija syyskuu 13th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Gordin: “SRL organisoi, teollisuus maksaa”

HIHS:n kilpailunjohtaja Tom Gordin on seurannut SRL:n toimintaa lähietäisyydeltä lähes tauotta vuodesta 1974, jolloin hän aloitti estekomiteassa sihteerinä. Sittemmin hänet on opittu tuntemaan mm. liiton valmennuspäällikkönä ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • sosath

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Wist