Este

Julkaisija syyskuu 9th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

SM:t alkuun – Artas ja Kender kärkenä

Senioreiden esteratsastuksen SM-kilpailussa Ainossa ei koettu vielä suuria yllätyksiä eilen perjantaina. Kahdeksan 140-luokan kärkiratsukkoa jatkaa tänään kilpailemista tilanteesta, jossa ne ovat tuloksellisesti yhden pudotuksen sisällä. Johdossa hyppää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist