Artikkelit

Julkaisija syyskuu 8th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Siltala nostaa “naisasian” pöydälle

Esteratsastuksen SM-kilpailut tänä viikonloppuna järjestävän Ratsastuskeskus Ainon omistaja Erkki Siltala haluaa jatkossakin pitää huippu-urheilun puolta. Tarkoittaa: isännöidä Järvenpäässä niin kansainvälisiä CSI**-kilpailuja kuin kouluratsastuksen kansallista GP-sarjaa hyvine palkintoineen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist