Este

Julkaisija syyskuu 8th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Juuli Kontio lomalla Suomessa

Esteratsastaja Anna-Julia Kontio vietti tänään iltapäivän Ainossa SM-kilpailuissa auttamassa Emma Tallbergia ja Linda Palinia. Kontio on jättänyt neljä kuukautta hänen tukikohtanaan Etelä-Saksassa olleen Marcel Marschallin tallin, mutta ei ole aikeissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist