Este

Julkaisija syyskuu 8th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Eviksen huono tuuri sai jatkoa

Kuukausi sitten Horsemail.fi:ssa oli artikkeli siitä, kuinka Eveliina Talvio oli kevään ja kesän taistellut terveytensä puolesta. Sitten näytti jo paremmalta: Talvio oli kahdesti kilpailuissa sisarensa Johannan hänelle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist