Artikkelit

Julkaisija syyskuu 3rd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Zizi Top: paras aihio koskaan, osa 10

Aika tarkkaan puolitoista vuotta sitten oli NIKA-tiimi Tanskassa katsomassa Nipsu Porthan-Broddellille uutta hevosta. GP-hevosen aihiota, toivottiin. Löytyi kuusivuotias Zizi Top (Zack – Solos Landtinus), jossa tuntui olevan kaikki kohdallaan. Kevyt, kompakti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist