Artikkelit

Julkaisija elokuu 23rd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

“Damsey kehittyy edelleen”

Tiistain GP-kouluratsastusosuuden voittaja oli ehkä hiukan hämmästyttänytkin nimi, Helen Langehanenberg ori Damseylla (Dressage Royal – Ritual). Vain Langehanenberg ja toiseksi parhaan tuloksen tehnyt Dorothee Schneider Sammy Davis…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist