Artikkelit

Julkaisija elokuu 21st, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Liike on lääke – lähes kaikkeen

Päivä, jolloin joku hevosihminen ei kertoisi haastavasta hevosesta tallissaan, on harvinainen. Vielä harvinaisempaa on, että 25 vuotta alalla ollut ratsastaja kertoo hevosensa rentoutuneen hänen itsensä VIHDOIN opittua istumaan satulassa. Näin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist