Jalostus

Julkaisija elokuu 13th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Koulu-BP:ssa tilanne surkea, esteillä ok

Kuusivuotiaiden FWB-hevosten kasvattajakilpailu Breeders’ Prize tarjoaa voittajalle tänä vuonna huomattavasti edellisiä vuosia pienemmän palkintopotin 3392 euroa. Potin suuruus riippuu kunakin vuonna mukaanmaksettujen hevosten määrästä. Tänä vuonna potista kilpailee harvinaisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist