Este

Julkaisija 28 heinäkuun, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Renessin, Sparkly Diamond, Louis Fino

Sähkeuutiset suomalaishevosten menestyksestä tänään perjantaina 28.7.2017. Sekä esteillä että kouluratsastuksessa! Esteillä 140 -tähtinä olivat Renessin (Laurissin – tunt.), Sparkly Diamond (Spartacus – Chablis) ja Louis Fino (Lordanos…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath