Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 6th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Orhasen uusi vaihde: Jarco

Mielikuvani Kia Orhasesta, 24, ovat Tuusulasta parin vuoden takaa. Tuolloin Orhanen hyppäsi 120-130 -luokkia. Ja nyt luen tuloksista hänen pompanneen uusimmalla hevosellaan Jarco van de Rundsvoortilla (Toulon –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • sti-aromaa

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Wist