Este

Julkaisija 2 heinäkuun, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Tiihonen ja Tallberg PM-neljänsiä

Suomen esteratsastajat tekivät Ruotsissa PM-kilpailuissa parhaat tuloksensa tänään sunnuntaina. Junioreissa Tiiu Tiihonen piti tahtinsa eikä pudottanut Spartan IM:llä (Spender S – Cardento) kertaakaan. Nuorissa Emma Tallberg onnistui Dolce…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa