Este

Julkaisija 2 heinäkuun, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Salo vauhdissa – Tardiveaulle 135 cm

SRL:n esteGP-sarjan Salon osakilpailu alkaa tunnin kuluttua. Olosuhteet ovat hyvät, ratamestarina on hollantilainen Louis Konickx, mukana 18 ratsukkoa. Muun muassa eilen avoimen 140-luokan voittanut Janna Jensen Bleu Ladylla ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath