Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 4th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Keskustelua piaffista, 11: Willum

Tämän artikkelin voisi aloittaa sanoilla “samaam aikaan Suomessa”, sillä Cathrine Dufourin voittaessa ja ollessa kakkonen Ålborgssa Tanskassa pikkukierroksella oli hänen valmentajansa Rune Willum Suomessa. Karoliina Liuksiala ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist