Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 17th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Villihevoset 50 vuotta Tanskassa

Nimensä mukaisesti Langeland on pitkä saari. Pohjoisesta etelään 50 kilometria. Aivan saaren eteläkärjessä asuvat “villihevoset”. Laitan sanan lainausmerkkeihin itseni takia, sillä sellaisiksi niitä maassa kutsutaan. 50 vuotta sitten Englannista Tanskaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist