Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 16th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Yhden miehen hälytin

Pihassa oli jäljellä enää neljä autoa. Ajattelin, ettei sillä ollut väliä. Olin tarjouksen saatuani päättänyt jäädä yöksi Henriksenien tallille Hillerodiin. Suuntasin orishow’ta varten tallin pihaan rakennettuun nakkikojuun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist