Este

Julkaisija huhtikuu 14th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Usador du Rouet ajeluttaa Mallatia

Suomen ensimmäiseen NC-tiimiin Drammeniin Norjaan valittu Maiju Mallat on joutunut muuttamaan valmistautumissuunnitelmaansa viime hetkellä. Hän on ajellut koko kuluneen viikon hevosineen pitkin Eurooppaa, koska hyvin 150-tasolla menestyneellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist