Koulu

Julkaisija huhtikuu 13th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Faurielle etsitään seuraaja vasta syksyllä

Suomen kouluratsastusmaajoukkueen valmentajana kolme vuotta ollut britti Emile Faurie keskittyy omaan kilpauraansa ja mahdollisen EM-joukkuepaikan saamiseen. Suomen joukkueelle ei kuitenkaan ennen Göteborgin EM:iä haeta uutta valmentajaa. Sen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist