Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 30th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Escada – erään unelman anatomia

Kahden viime kauden aikana Sanna Backlund, 40, on keskittynyt valmentamiseen. Se on hänen kohdallaan merkinnyt vain 10 eri hevosella kilpailemista kansallisella tasolla. Menestyksellä. Minkään muun hevosen kuin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist