Este

Julkaisija 27 helmikuun, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Timgren raskaana, Pulkkanen avuksi

Esteratsastaja Jessica Timgren-Forssin elämässä tapahtuu nyt satasella. Kyllä, kaikki tietävät hänen osallistumisensa TV-ohjelma Voice of Finlandiin. Ratsastajana Timgren-Forssin elämään vaikuttaa kuitenkin eniten toisen lapsen syntymä heinäkuussa. Siksi Timgren-Forss…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros