Este

Julkaisija 26 helmikuun, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Diarado’s Love neljäs GHS:n 140-finaalissa

Satu Liukkosen kilpailut Göteborgissa päättyivät tänään sijoituksen 7-vuotiaiden hevosten 140-finaalissa. Liukkonen oli luokan neljäs SWB-ruunalla Diarado’s Love (Diarado – Cardento), jota hän on kouluttanut kolmivuotiaasta asti. Samassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa