Artikkelit

Julkaisija helmikuu 12th, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaa: “Hevosia löytyy, kulut ongelma”

Neumünsterin ja Göteborgin viiden tähden kilpailut tulevalla ja sitä seuraavalla viikolla hyppäävä Niklas Aromaa ei ole huolissaan hyvien hevosten löytymisestä käyttöönsä. Niitä tarjotaan hänelle Saksassa – ongelma…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist