Artikkelit

Julkaisija helmikuu 3rd, 2017 | tekijä Margit Ticklén

0

Luonnetta, laatua, La Petite

Käydessäni läpi kouluratsastuksen nuorten hevosten valmennusryhmään valittuja uusia nimiä nyökyttelin mielessäni Tuija Tuomisella aiemmin olleelle Dalcantonille, Tiina Polson Woikoski Seaside Figarolle ja Siiri Kyrön ori Kyrö San…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist