Koulu

Julkaisija joulukuu 25th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Björsin paras voltti

Käsi ylös: onko kouluratsastaja Marko Björs on ollut uskottavuuden kustannuksella liikaa esillä viihdelehdissä, kuuluisien naisten käsikynkässä? Sinunkin mielestäsi? Nyt julkisuudessa, joka heittää peittoa Björsin hevosuran päälle, on substanssia. Laukasta ja Voltista…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist